(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vanilkové rohlíčky mojí babičky-výborné
Potřebné ingredience
21 dkg změklého másla,11 dkg mletých ořechů,7 dkg cukru moučka,28 dkg hladké mouky+moučkový cukr smíchaný s vanilkovým na obalení hotových rohlíčků
Postup přípravy
Vše se promíchá a udělá vláčné těsto,které se nemusí ani nechat odpočinout a rovnou děláme rohlíčky,které klademe na vymaštěný plech a pečeme do slabě růžova.Ještě horké sundáme z plechu a obalíme v moučk.cukru s vanilkovým.
Rohlíčky jsou křehoučké hned po upečení,ale nejlepší jsou tak po 14 dnech.Musíte je však uložit do chladna(dávám je do komory).
Rohlíčky jsou křehoučké hned po upečení,ale nejlepší jsou tak po 14 dnech.Musíte je však uložit do chladna(dávám je do komory).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé